Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUKTE

Kies 'n geskikte en professionele kamera vir u hommeltuie

 • M6

  M6

  Kategorie: RIY skuins kameras

  61MP / full-frame / 330g / Minimum blootstellingstydinterval ≤0,8s / hoë akkuraatheid / vaste vlerk en multi-rotor drones / optiese lens / asferiese spieël / vervorming regstelling

  KONTAK ONS  > LEER MEER  >

Kamera Vergelyking

Model Enkele lenspiksels (10000) Asferiese spieël Vervorming regstelling ED lens Houdingsoplossing Sky-filter Hemel-teiken Sky-AAC HS-skyf / parametriese aanpassing

Klante resensies

 • Martin Elgammal

  Martin Elgammal

  "DG4Pros is beslis die beste skuins kamera wat ek nog ooit gebruik het, dit is robuust en lig, een kamera kan deur my DJI M600Pro en vaste vlerk-hommeltuie gedra word. Ek gebruik dit vir slim stadsprojekte, en ek kn .. .

 • Emili del Pozo

  Emili del Pozo

  “Ek was een van die eerste gebruikers van Rainpoo se skuins kamera, en ek het 'n D2-kamera in 2017 gekoop. Tot vandag toe help hierdie D2 my nog steeds met my karteringprojekte.”

 • James Saidan

  James Saidan

  Ek is klant van Oesbekistan , Tasjkent stad. Ek is tevrede met hierdie verkoper en hierdie kamera. Elke keer as ek betyds antwoorde van hierdie verkoper ontvang vir my versoeke. Ons het ook via WeChat gesels.

3D-model vertoon